Monday, October 17

Evenimentul saptamanii: Cisco Connect 2016

Editia 2016 a Cisco Connect „On the edge of Now” (ex Cisco Day) are loc miercuri la Willbrooke Center. Evenimentul isi pastreaza structura obisnuita, un mix de prezentari in plen, sesiuni tehnice si zona expozitionala. La nivel logistic, exista insa o schimbare, se poate parca la Baneasa Mall si lua un shuttle pana la Wilbrooke. Shuttle-ul va merge din 10 in 10 minute in prima parte a zilei (pana la inceperea conferintei) si apoi la fiecare jumatate de ora.

La nivel de keynote, sunt interventii din partea Cisco local si international (Dorin Pena/GM pt Romania si Mike Koons/VicePresedinte divizie Systems Engineering) si din partea celor doi parteneri principali (Datanet Systems si Telekom). Sesiunile tehnice sunt foarte bogate ca tematica si se deruleaza in paralel. Sunt patru track-uri majore ( datacenter, IoT, securitate, networking) iar ca prezentari am remarcat:
- IoT in colectarea remote a datelor (Datanet)
- Smartcity (Telekom)
- Vortex of change (Intel)
- Internet of Business (Crescendo)
- IBM Watson (IBM)
- Noutati in Windows Server 2016 (Microsoft)
- Walk the Talk in Office Buildings (Philips)
- Video cloud (Vodafone)
Verificati AGENDA pentru detalii.

Ziua se inchide cu o sesiune DevNet, un program creat de Cisco pentru developeri si care ofera acces la cele mai diverse resurse: unelte, platforma online, comunitate etc. Accesul este gratuit.
Doar pana maine va mai puteti inregistra la eveniment.