Monday, February 20

Cine este BT Mic si ce gen de afaceri finanteaza?

BT Mic este o companie care apartine Banca Transilvania si care se ocupa exclusiv de finantarea companiilor mici. Noua linie de business a fost definita in decurs de 10 luni, de la concept la intrarea in productie, care are loc oficial astazi 20 Februarie.

BT Mic  acorda finanțări antreprenorilor care au o cifră de afaceri anuală de până la 1 milion de lei, indiferent de domeniul de activitate şi de forma de organizare: societăți comerciale, persoane fizice autorizate, întreprinderi/asociații familiale, întreprinderi individuale, liber profesionişti, persoane care desfăşoară activități economice.

Împrumuturile sunt oferite dacă firmele au cel puțin 3 luni de activitate economică. Creditele pot avea ca destinație susținerea şi dezvoltarea activității de zi cu zi, achiziționarea de marfă, plata furnizorilor, investiții în puncte de lucru şi/sau deschiderea unora noi, achiziția de maşini/utilaje etc. Sumele oferite ajung pana la 120.000 de lei pentru o perioada de cel mult sapte ani. BT Mic este coordonat de Cristina Șindile, director general, persoană cu experiență relevantă în microfinanțare.