Wednesday, March 8

Voxpro deschide un birou la Bucuresti. 150 de job-uri disponibile

Voxpro, un provider irlandez de servicii internaționale pentru suport tehnic, operațiuni de vânzări și interactiune cu clientii deschide un birou in Bucuresti. Echipa locala va avea 150 de persoane, mai multe pozitii fiind deja deschise pentru Team Managers,  Financial Analysts, Business Operations Managers, Project Managers, Administratori IT si Customer Experience Specialists. Din ce am observat, job-urile nu sunt inca pe pagina de LinkedIn a Voxpro, insa exista o persoana dedicata pe pozitia de Talent Aquisition, prin urmare activitatea este in derulare. Cateva pozitii (Customer Experience Specialisti pe EN, FR si IT) apar insa pe site-ul Voxpro, gasiti detalii aici.

Biroul din București este primul de pe teritoriul continental European pentru Voxpro și succedă deschiderea din 2016 a biroului din Dublin ce a dus la crearea a 400 de locuri de muncă dar si a două birouri adiționale în SUA, în Athens Georgia și Sacramento California ce au creat 500 de locuri de muncă.  

Voxpro derulează parteneriate cu giganții din industria IT, clienți ce includ Airbnb, Google si Nest, iar aceste noi locații din București, Dublin și Statele Unite permit Voxpro să asigure un echilibru de fus orar pentru clienții săi. Cele 150 de noi locuri de muncă din București vor face ca numărul total de angajați ai Voxpro la nivel global să crească la peste 3000, subliniind astfel dezvoltarea rapidă a companiei, care a crescut de cinci ori în ultimii 3 ani. Biroul va fi in De Gaulle Plaza.