Thursday, July 27

Ai putea sa distrugi o tableta indestructibila?

Daca angajatii sau copii familiei distrug prea rapid tabletele din dotare, exista alegeri  mai inspirate: cele din gama „ruggerized”, facute să reziste unei utilizari...fara milă. Un astfel de model este  Getac A140 (pusa recent in distributie de Elko Romania) o tableta dedicata mediului industrial si militar, care respecta standardeleMIL-STD810G şi IP65 pentru rezistenta la umezeală, ploaie, vibraţii, şocuri, temperaturi extreme şi chiar la căderi de la 1.2m. 
Getac a 140 a fost gandita special pentru sectoarele auto, militar şi siguranţă publică etc și este echipată cu un ecran de 14” cu o luminozitate de 1000cd/m2*, procesoare Intel Core i5 şi i7 şi baterii duale hot-swappable. (adica pot fi schimbate, fara a intrerupe functionarea tabletei). Ecranul HD de 14” este perfect lizibil în lumina soarelui si integrează tehnologia revoluţionară de control tactil Getac LumiBond 2.0, care foloseşte o răşină invizibilă pentru ataşarea suprafeţei din sticlă la modulul tactil şi la LCD. 

Tableta foloseşte procesoare Intel a 6-a generaţie – Skylake Core i5 şi i7 – A140, asigurând cele mai bune performanţe din segmentul ei. În tandem cu interfaţa Wi-Fi Intel 802.11ac, tehnologia Bluetooth 4.2 şi designul cu baterii duale cu comutare în timp real, utilizatorii vor obţine performanţă mobilă maximă. Tableta mai este însoţită de o serie de opţiuni, printre care un webcam Full HD pentru videoconferinţe, o cameră principală de 8MP cu bliţ LED şi suport LTE 4G pentru o conectivitate rapidă.

La nivel de securitate, Getac A140 oferă cea mai completă suită de soluţii şi tehnologii, precum cititoare de amprentă, RFID, SmartCard, Microsoft Password, Credential Guard şi TPM 2.0 - standard internaţional ce monitorizează şi protejează pornirea sistemului pentru a verifica autenticitatea utilizatorului. De asemenea, cu ajutorul Absolute DDS utilizatorul poate să dezactiveze de la distanţă sistemul de operare dacă tableta este pierdută sau furată. Sistemul de operare folosit de A140 este Microsoft Windows 10. Produsul beneficiază de garanția completa Getac, care include deteriorarea accidentală sau ca urmare a expunerii la mediu, pentru o perioadă de 3 ani.