Monday, November 6

Cursuri formare profesionala ANISP

Asociația Națională a Internet Service Providerilor din România (ANISP) raspunde unor cerinte din piata si incepe organizarea unor cursuri de formare profesionala pe mai multe arii tehnologice. In principal ar fi vorba de operare PC-uri (Operator calculator electronic  cod N.C./COR 351101) si retele. O parte dintre cursuri sunt pe tehnolgie Cisco, ANISP avand si acreditare de academie Cisco. 
Taxa pentru Operator calculator si retele este de 450 de lei, iar cursul dureaza 40 de ore. Costurile sunt similare si pentru cursurile Cisco, doar ca acopera un singur modul, iar spre exemplu Routing&Switching are 4 module.  Cursurile incep din ianuarie 2018. Absolventii primesc diplome autorizate. Gasiti detalii mai jos:


Detalii in pagina web a Asociației:
http://anisp.ro/stire.php?sid=178 - pentru cursurile de formare profesională  (specializare cu certificat ANC “Operator calculator electronic și rețele”);
http://anisp.ro/stire.php?sid=179 - cursuri pentru avansați (CCNA Routing & Switching, CCNA Security) finalizate cu diploma CISCO și reducere 58% taxa de examen de certificare  CCNA sau CCNA Security la centrele Pearson VUE.