Monday, January 8

Microsoft Romania cauta parteneri pentru proiecte educationale

Microsoft Romania a facut un apel public prin care cauta perteneri pentru derularea unor proiecte educationale de crestere a abilitatilor digitale in randul copiilor. Invitatia se adreseaza ONG-urilor cu experienta in educatie, dezvoltare competente digitale, lucrul cu grupuri defavorizate sau alte proiecte educationale relevante. Analiza si selectia ONG-urilor cu potential va fi facuta prin intermediul ARC- Asociatia pentru Relatii Comunitare. 

Organizatiile interesate pot trimite catre ARC o scurta prezentare (PowerPoint sau similar) prin care sa puncteze cele mai importante proiecte din ultimii ani (obiective, metodologie, beneficiari, bugete etc), resursele disponibile (angajati, colaboratori) precum si motivatia implicarii in acest domeniu. Prezentarile trebuie trimise pana pe 10 ianuarie, iar in urmatoarea saptamana vor fi anuntate ONG-urile selectionate pentru etapa urmatoare. Procesul de selectia va fi finalizat in februarie, iar proiectul efectiv va incepe in martie.
Mai multe detalii pe site-ul ARC Romania http://arcromania.ro/content/index.php/94-uncategorised/388-microsoft-romania-cauta-parteneri-in-educatie